Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Kom ook gezellig schilderen bij schilderclub Broma

Lijkt het jou ook zo leuk om te leren schilderen? Maar je weet gewoon niet hoe je moet beginnen!? Kom dan eens kijken bij schilderclub Broma. De leden van Broma schilderen in goepsverband in het verenigingsgebouw aan de Florence Nightingalestraat in Brunssum Noord. Alle leden zijn amateurschilders. Plezier staat voorop en het maakt niet uit of je beginner bent of al vaker hebt getekend en geschilderd. We werken voornamelijk in olieverf en acrylverf van figuratief tot abstract en alles daar tussen in. In de regel wordt er geen les gegeven. De leden geven elkaar onderling aanwijzingen of helpen elkaar. Daaruit is al direct af te leiden dat de sfeer binnen het Broma-schildergezelschap erg goed is.
Een schildermiddag of avond verloopt dan ook altijd gezellig. Er wordt hard gewerkt maar evenzo is er onder het genot van een kopje koffie of thee onderling veel sociaal contact. En dat voor maar 2,50 euro per keer (inclusief de koffie/thee)!
Schilderen bij Schilderclub Broma kan op
maandagmiddag 14.00-16.00u,
maandagavond 19.00- 22.00u of
woensdagmorgen 09.30-11.30u.

Informeer naar de mogelijkheden:
Bel met 06-16831621 of stuur een e-mail naar schilderclubBroma@gmail.com Of beter nog: kom gewoon langs tijdens een schildermiddag of...

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
18 t/m 65 jaar